maandag, 29 februari 2016 09:36

Schrijfster Griet Op de Beeck in de Bibliotheek Schiedam

Aan de vooravond van de Boekenweek houdt schrijfster Griet Op de Beeck op donderdag 10 maart een lezing uit eigen werk in de Bibliotheek in De Korenbeurs. De lezing begint om 20.00 uur.

Griet Op de Beeck (Turnhout, België 1973) werkte als dramaturg en als journalist. Als romanschrijver debuteerde ze in 2013 met “Vele hemels boven de zevende”. De roman werd bejubeld in zowel de Vlaamse als Nederlandse pers en kreeg diverse prijzen en nominaties. Griets tweede roman “Kom hier dat ik u kus” uit 2014 gaat over een vrouw in drie fasen van haar leven. Het boek werd in DWDD verkozen tot boek van de maand en is een ware bestseller. Onlangs verscheen haar derde boek: “Gij nu”. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is.

Kaarten à € 10,- zijn te koop bij de Bibliotheek in de Korenbeurs en bij Boekhandel Post Scriptum. Leden van de bibliotheek krijgen € 2,50 korting. Wees er vroeg bij, er is een beperkt aantal kaarten. Boekhandel Post Scriptum is aanwezig voor de verkoop van boeken van Griet Op den Beeck.

Op zaterdag 19 maart sluit boekhandel Post Scriptum de Boekenweek af met een literair diner in de winkel in de Hof van Spaland. Het thema van de Boekenweek is Duitsland en de avond gaat over “burenruzies’. De kosten zijn € 25,- inclusief diner. Aanvang 19.30 uur. Combikaarten voor de lezing van Griet Op de Beeck en het literaire diner kosten € 30,- en zijn alleen te koop bij boekhandel Post Scriptum.

Foto: Koen Broos

Schrijfster Griet Op de Beeck in de Bibliotheek Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws