maandag, 15 september 2014 11:24

Schulden de baas worden

Houd je ook altijd een stukje maand aan het einde van je geld over? Kom naar de informatieve bijeenkomst over budgetbeheer. Donderdag 25 september geeft Liduina Dullens van Stichting de Doorbraak Schiedam informatie over het verschil tussen budgetbeheer, bewindvoering en de wet WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Het belang en de mogelijkheden om deze laatste twee situaties (zolang mogelijk) voor te blijven zal op deze avond, die wordt gehouden in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1, worden besproken.

Stichting de Doorbraak Schiedam is een organisatie die hulp kan bieden aan personen met financiƫle problemen die doorgestuurd worden door geflankeerde hulpinstanties. Er wordt gezamenlijk en discreet gekeken hoe de problemen zijn ontstaan en welke schulden er zijn. Daarnaast wordt gekeken naar mogelijkheden om tot een oplossing te komen met schuldeisers.

De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur waarbij u ontvangen wordt met een kop koffie of thee. De toegang is gratis.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws