maandag, 25 januari 2016 15:31

Scooterrijder aangereden Maassluis en de automobilist verlaat plaats van ongeval

Een 17-jarige jongen uit Maasdijk liep vrijdagavond een open botbreuk op bij een ongeval op de kruising van de P.C. Hooftlaan met de Monseigneur W.M. Beckerslaan. De scooterrijder werd aangereden door een witte bestelbus. De bestuurder daarvan reed na het ongeval door. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar meer informatie.De scooterrijder reed rond 19.00 uur op de P.C. Hooftlaan in de richting van de Doctor Kuyperkade. Op diezelfde weg reed een witte bestelbus in tegenovergestelde richting. De bestuurder daarvan verleende bij de kruising met de Monseigneur W.M. Bekkerslaan geen voorrang toen hij naar links afsloeg. Daardoor ontstond een aanrijding waarbij de 17-jarige jongen een open botbreuk opliep. Hij werd naar het EMC in Rotterdam overgebracht. De bestuurder reed na het ongeval door.

Vrijdagavond werd op de plek van het ongeval onderzoek gedaan. De politie trof enkele auto onderdelen aan en nam deze in beslag. Het vermoeden bestaat dan ook dat de witte bestelbus beschadigd is. Naast het onderzoek op straat werd meteen gesproken met getuigen.

Het verlaten van de plaats van een ongeval is strafbaar. Was u getuige of kunt u meer vertellen over de bestuurder? Neem dan contact op met 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.

Scooterrijder aangereden Maassluis en de automobilist verlaat plaats van ongeval

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws