maandag, 28 augustus 2017 08:07

Scouting Tono krijgt € 500,- van AH

Schiedam - AH Hof van Spaland heeft hun 'leeg-goedbak' beschikbaar gesteld aan de door brand getroffen Stouting Tono. Klanten van Albert Heijn spaarden € 500,- bij elkaar voor de getroffen scouts.

“Als Albert Heijn Hof van Spaland willen we graag lokaal betrokken zijn. Bij onze omgeving, verenigingen, scholen etc”, zo begint Rutger van het Hof, assistent manager. “Toen we hoorden dat het gebouw van de Scouting Tono-groep was afgebrand door brandstichting hebben wij direct de box waarin onze klanten hun bonnetjes van hun ingeleverde lege flessen kunnen doneren beschikbaar gesteld”. In twee maanden tijd stopten klanten van de AH zo voor €500,- bij elkaar.

Afgelopen zaterdag kwam de Scouting Tono-groep het bedrag in ontvangst nemen. “Fantastisch natuurlijk”, zo reageert Lukas van Mil, zelf vrijwilliger bij de Scouting Tono-groep. “Wij organiseren elke zaterdag fantastische avonturen voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar. De brand was dan ook een enorme tegenslag. Echt heel fijn dat de klanten van AH zo voor ons hun best hebben gedaan”. Ook scout Bram en welp Floor zijn enthousiast over de inzameling. Floor is heel blij dat ze het geld in ontvangst mag nemen. “Dat zal gebruikt worden voor een nieuw onderkomen”, zo weet het meisje van 7 jaar precies te vertellen. “En natuurlijk voor de spullen te vervangen die verbrand zijn”, zo vult de 14 jarige scout Bram aan.

Mede dankzij de binnengekomen donaties, hulp van andere scoutinggroepen en meedenken vanuit de gemeente Schiedam is de Scouting Tono-groep weer wekelijks bezig de meisjes en jongens tussen de 4 en 22 jaar oud een fantastische én leerzame tijd te bezorgen. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom en kunnen elke zaterdag vrijblijvend langs komen, of even kijken op www.scoutingtono.nl
Scouting Tono krijgt € 500,- van AH

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws