vrijdag, 14 april 2017 14:06

Seniorenwelzijn en Mooi Werk organiseren zes scootmobielkunstroutes

Schiedam - Samen met andere scootmobielrijders een kunstzinnige en verrassende tocht maken door Schiedamse wijken (met een klein uitstapje naar Vlaardingen).

PopUpTv ging eerder een keer mee op scootmobielroute: https://popuptv.nl/video/scootmobel-kunst-route-door-schiedam-oost 

Medewerkers van Seniorenwelzijn en de cultuurscouts van Mooi Werk nemen Schiedammers in een scootmobiel graag mee op ontdekkingstocht. Deelnemers hoeven alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur.

Van april t/m september 2017 zijn zes mooie routes samengesteld voor rijders in een scootmobiel. Elke derde donderdag van de maand vindt er een route plaats door een ander stukje Schiedam. De kunstwerken in de openbare ruimte (of zichtbaar vanaf de openbare ruimte) worden bezocht. Deskundige gidsen vertellen alles wat u altijd al hebt willen weten over de kunstenaar, de locatie van het kunstwerk, de betekenis en nog veel meer.

Programma:
10.00 uur - inloop met koffie,
|10.30 uur - start route,
12.00 uur - lunch,
13.00 uur - vervolg route,
14.30 uur - afsluiting route met koffie

Deelname aan de route bedraagt € 6,- (incl koffie/thee, lunch en rondleiding).

Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-248 68 88 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Betalen kan bij aanvang van het programma. Bij slecht weer wordt de route een week verzet. De scootmobielkunstroute is een project van Seniorenwelzijn en Mooi Werk en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Schiedam.

Geplande data:
donderdag 20 april (Schiedam-West, vertrekpunt wijkcentrum de Erker, Jan van Avennesstraat 32)
donderdag 18 mei (Schiedam-Groenoord en Vlaardingen, vertrekpunt ‘t Zimmertje, Louis Zimmermannplein 55A)
donderdag 15 juni (Schiedam-Noord en Beatrixpark, vertrekpunt de Buurtvlinder, Stockholm 8)
donderdag 20 juli (Schiedam-Nieuwland, vertrekpunt wijkcentrum Dreesplein)
donderdag 17 augustus (Schiedam-Oost en centrum, vertrekpunt de Mobiele Buurtpost van Stichting de Buren van Oost, Ohmstraat)
donderdag 21 september (Schiedam-Zuid, vertrekpunt Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68D)

Meer informatie via Seniorenwelzijn, www.seniorenwelzijn.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-248 68 88 en Stichting Mooi Werk, www.stichtingmooiwerk.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-273 47 80.

Seniorenwelzijn en Mooi Werk organiseren zes scootmobielkunstroutes

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws