donderdag, 09 oktober 2014 14:18

Serious City: alle Schiedammers kunnen meehelpen voor het goede doel!

Dat Schiedam Serious Ambtenaar organiseert weten de trouwe kijkers van PopUpTv natuurlijk al lang. Zie:
De Tussenstand http://popuptv.nl/pop-up-tube/serious-city-en-sa14-de-tussenstand
BuurTvrouw in actie: http://popuptv.nl/pop-up-tube/buurtvrouw-in-actie-voor-serious-ambtenaar
En: de Start van Serious Ametebaar 2014: http://popuptv.nl/pop-up-tube/8xjwwcm9qi0

Maar er is meer: alle Schiedammers kunnen meedoen met Serious City!
3FM Serious Request en het Rode Kruis vragen elk jaar aandacht voor een 'stille ramp'. Dit jaar staat men stil bij vrouwen en meisjes die tijdens oorlogen en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Deze gruwelijke ramp treft en beschadigt miljoenen vrouwen. Wereldwijd wordt een op de vijf vrouwen verkracht, gedwongen tot seks of op een andere wijze seksueel misbruikt in haar leven. Door de Schiedamse krachten te bundelen en samen te werken kunnen we ons steentje bijdragen aan een betere toekomst voor deze vrouwen.

 

Serious City: alle Schiedammers kunnen meehelpen!

De gemeente Schiedam organiseert dit jaar Serious Ambtenaar, dat onderdeel is van Serious Request. Het doel is dat ambtenaren uit heel Nederland zich inzetten om geld (streefbedrag €500.000,-) in te zamelen voor 3FM Serious Request. Naast Serious Ambtenaar is er dit jaar ook Serious City, dat betekent dat iedereen uit Schiedam een initiatief kan indienen voor het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop of het verzamelen van lege flessen om geld op te halen. Wil je een initiatief indienen, dan kan dat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In de week van 22 december 2014 wordt vervolgens het totaalbedrag van Serious Ambtenaar en Serious City Schiedam in Haarlem door middel van een cheque aangeboden.

Winterland Schiedam

Vanaf 7 november komt er op Winterland Schiedam een Schiedamse versie van het glazen huis te staan. PopUpTv en ZOS Radio verzorgen daar de opnames en radio-uitzendingen. Zie: http://popuptv.nl/pop-up-tube/winterland-schiedam,-het-is-net-een-sprookje
Op zondag 14 december 2014 staat Winterland Schiedam geheel in het teken van Serious Ambtenaar en Serious City Schiedam. Die dag vinden allerlei activiteiten plaats voor de inwoners van Schiedam en mensen uit de regio. Op zondag 14 december wordt ook bekend gemaakt hoeveel geld er opgehaald is met Serious City Schiedam door de stad.

Meer informatie vind je op: www.seriousambtenaar.nl/sa4

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws