maandag, 13 april 2015 15:36

Servicepunt Woningverbetering Schiedam in een nieuw jasje

Op vrijdag 17 april wordt het nieuwe pand van het Servicepunt Woningverbetering Schiedam aan de Singel 85 geopend door wethouder Alexander van Steenderen (Bouwen en Wonen). Met de verhuizing van de Lange Nieuwstraat naar de Singel 85 verandert niet alleen de jas van het Servicepunt Woningverbetering; ook de inhoud wijzigt. Zowel de activiteiten als het werkterrein worden verbreed. Het vernieuwde Servicepunt Woningverbetering richt zich op eigenaren en Verenigingen van Eigenaren in Schiedam.

De adviseurs geven eerste hulp bij onderhoud aan het huis, adviezen over het levensloop bestendig maken van uw huis zodat u lang en comfortabel in eigen huis kan blijven wonen, over grondwaterproblemen, energiebesparende maatregelen en staan huiseigenaren terzijde bij funderingsherstel. Nieuw is ook de toekomstige samenwerking in het Servicepunt Woningverbetering met de gemeente Vlaardingen, die rond de zomer concreet handen en voeten krijgt. Momenteel wordt de samenwerking voorbereid.

Bent u nieuwsgierig naar wat we eigenaren te bieden hebben? Kijk dan vanaf 17 april op www.servicepuntwoningverbetering.nl of bel met 010- 238 06 33.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws