zondag, 03 april 2016 11:57

Silver Pockets Full presenteert album

Vlaardingen- Op zaterdag 16 april is het Record Store Day. Dé perfecte dag voor een releasefeestje, zo dachten de heren van Silver Pockets Full. In De Kroepoekfabriek presenteert de band op deze avond met gepaste trots het allereerste album, met een selectie van hun mooiste en beste songs.

Silver Pockets Full start in augustus 2014 met gitaristen Erwin Mossel en Edwin Dortland, bassist Freerk van Oudheusden, toetsenist Erik van der Vlis en drummer Fred Langhorst. Zij touren samen heel wat jaren in verschillende formaties rond in het bandcircuit. De inspiratie uit die lange roadtrip wordt door de vijf verwerkt in catchy, meerstemmige songs. De band knoopt in hun songs de seventies aan vandaag. In de songs van Silver Pockets Full hoor je invloeden van iconen als Black Crowes, Turin Brakes, Allman Brothers, Bruce Springsteen en CSNY. Hun muziek is wel eigenwijs genoeg om ook nieuwe, frisse richtingen in te slaan. Silver Pockets Full nam in januari 2015 de EP ‘Life Is Good’ op en trapte direct goed af bij Radio Rijnmond in ‘Live uit Lloyd’ en voor een volgestampt BRLN Berlijn. Het festivalseizoen begint voor Silver Pockets Full in augustus 2015 met het Zomerterras in Vlaardingen en The Feel of Woodstock in Ooltgensplaat. De band werkt nu hard aan hun debuutalbum, dat in april 2016 uitkomt. Deze nieuwe roadtrip is pas net begonnen!

Combiticket: concertkaartje + album + goodies

Naast normale tickets biedt Silver Pockets Full ook een combiticket aan voor deze show. Koop je een combiticket (à 15 euro), dan krijg je op vertoon hiervan hoogst persoonlijk een (al dan niet gesigneerd) album overhandigd na de show, plus een leuk extraatje. Alle kaarten zijn te koop via de ‘ticket’ knop op de website en (indien de show niet is uitverkocht) op de avond zelf aan de deur.

Support: JOHN HENRY

Silver Pockets Full heeft John Henry weten te strikken als support voor hun album release feestje op zaterdag 16 april. John Henry verpakt zijn Brabantse roots in prachtige songs over zijn eigen wereld - over angsten en geluk, liefde en spijt - waarin duidelijk zijn voorliefde voor artiesten en bands als Tom Petty, Ryan Adams en The Jayhawks te horen is.

ZATERDAG 16 APRIL 2016
SILVER POCKETS FULL | ALBUM PRESENTATIE
+ John Henry
deur open: 20:30 uur, aanvang: 21:00
vvk: 6 euro, deur: 8 euro
Tickets: http://www.kroepoekfabriek.nl/agenda/silver-pockets-full-album-presentatie/

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl

Silver Pockets Full presenteert album

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws