zondag, 05 maart 2017 11:27

Simasport-Ventura zet reuzenstap naar titel

waterwegsport

Schiedam - In een duel met directe concurrent voor de titel, WHC, verliep de eerste helft moeizaam voor de dames van Sima Sport Ventura.

De verdediging stond echter als een huis, soms op wel 11-12 meter van het eigen doel. De dames van W.H.C. waren niet bij machte om tot goed aanvalsspel te komen door deze zeer ver vooruit geschoven en agressieve verdediging. Aanvallend liep het niet soepel bij de dames van Ventura, de snelle break-out een van de sterke wapens kon niet goed gespeeld worden. Daarnaast waren de schoten op het doel van W.H.C. niet zuiver genoeg en stond de doelvouw regelmatig in de weg.

Na de pauze kwam een heel ander team uit de kleedkamer. De aanval ging steeds beter lopen en met scherp geschoten. Binnen 10 minuten in de tweede helft werd de stand omgetoverd in 20-8. Met mooie en snelle combinaties werd de verdediging van WHC open gespeeld.Het verzet van de tegenstander was gebroken. Het massaal toegestroomde publiek kreeg een meer dan aantrekkelijke tweede helft voorgeschoteld; eindstand 35-15
Sima Sport Ventura heeft nu nog twee overwinningen nodig om het kampioenschap binnen te halen.

Aanstaande dinsdagavond 7 maart staat om 21:00 uur de bekerwedstrijd thuis tegen Atomium DS1 op het programma.

Simasport-Ventura zet reuzenstap naar titel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws