donderdag, 15 januari 2015 09:18

Sjakie’s Smurftraining voor de voetballertjes van Hermes-D.V.S.

Ze waren een tijdje geleden al live in de uitzending bij PopUpTv, de smurfen van Hermes-D.V.S.: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/studio-winterland-smurfenvoetbal-hermes-dvs 
Op zaterdag 31 januari 2015 start de Smurfentraining voor de allerkleinsten van voetbalclub Hermes-D.V.S. weer. Alle jongens en meisjes tussen 4 en 6 jaar zijn van harte welkom om 9:00 uur op Sportpark Harga aan de Olympiaweg.

Techniek en plezier gaan hand in hand bij Hermes. Al vanaf de Smurfen besteedt de club aandacht aan het vergroten van balbeheersing met Sjakie's Smurfentraining. Dit gebeurt spelenderwijs en onder begeleiding van ervaren trainers. En speelplezier is niet alleen belangrijk in het veld, ook daarnaast biedt Hermes een activiteitenprogramma aan voor de hele jeugd. De Smurfen trainen om de week op zaterdagochtend. En in april is er een heus smurfentoernooi. Wilt uw kind kennismaken met voetbal? Kom dan gerust eens kijken of een keer meespelen!

Kijk op www.hermesdvs.nl/smurfen voor meer informatie of neem contact op met de jeugd coördinatoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws