dinsdag, 19 mei 2015 22:45

Sjef Evers benoemd tot wethouder gemeente Maassluis

De gemeenteraad van Maassluis heeft Sjef Evers (VVD, 65 jaar) dinsdag 19 mei benoemd tot wethouder. Met de komst van Evers, als opvolger van de op 2 december 2014 afgetreden Huub Eitjes, is het college van burgemeester en wethouders weer compleet.

Het coalitieakkoord 'Maassluis dichtbij' heeft Evers op maandag 18 mei namens de VVD ondertekend. De portefeuilleverdeling zoals vastgelegd in dit coalitieakkoord van 25 april 2014 blijft ongewijzigd. Dit betekent dat wethouder Evers verantwoordelijk is voor onder meer financiƫn, personeel en organisatie, economie, communicatie en duurzaamheid.

Wethouder Evers is eerder 8 jaar raadslid geweest in de gemeenteraad van Maassluis. Hij studeerde rechten en economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie heeft Evers een brede werkervaring opgebouwd bij zowel de lokale (gemeente Vlaardingen) als de centrale overheid (Ministerie van Financiƫn). Ook heeft hij gewerkt in het nationale en internationale bedrijfsleven. Tot 31 mei 2013 was hij verbonden aan Deloitte (Accountants, Belastingadviseurs en Consultants). Evers vervulde verder gedurende vele jaren verschillende nevenfuncties op onder andere sociaal maatschappelijk gebied.

Sinds zijn pensionering bij Deloitte in 2013 is Evers raadsheer plaatsvervanger in het Gerechtshof van Den Bosch.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws