woensdag, 13 mei 2015 16:54

Sjon en Mike maken het Maaspodium onveilig tijdens FRESH

Serge Hogenbirk en Boyd Grund zetten tijden het KinderWaterConcert en tijdens het openingsweekend van het vernieuwde Maaspodium de ongure types Mike en Sjon met verve neer. Na deze succesvolle optredens komt dit beruchte duo terug met een eigen avond. Dat het helemaal uit de hand gaat lopen is zeker.

FRESH Sjon en MikeBroers Sjon en Mike leven op het randje van de samenleving. Hun leven bestaat vooral uit trainen, vrouwen, drank, drugs en meer van dit soort belangrijke zaken. Ze hebben zich gevestigd in een kraakpand. De gemeente verplicht ze om een open dag te houden om zo hun maatschappelijk betrokkenheid bij de wijk aan te tonen. De dag moet slagen, anders vliegen ze eruit. Het wordt een dag zoals alleen Mike en Sjon kunnen bedenken; ze noemen het FRESHtival. Tijdens FRESHtival krijg je een kijkje in de wereld van de broers. Het lijkt allemaal even fantastisch, maar natuurlijk kom je er al snel achter dat bij Sjon en Mike niet alles rozengeur en maneschijn is.

Serge Hogenbirk

Serge studeerde in 2013 af aan De Acteerschool Rotterdam van Hofplein Rotterdam. Hij werkt sindsdien als acteur, theatermaker en theaterdocent bij verschillende theatergroepen en culturele instanties. Als freelancer was hij onder meer verbonden aan O'Kontreir, Maas theater en dans, Theatergroep Siberia en de SKVR.

Boyd Grund

Boyd Grund is een echte duizendpoot die zich als DJ, danser en acteur in de theaterwereld beweegt. Hij volgde verschillende talentenontwikkeling trajecten bij o.a. de SKVR, Theatergroep Siberia en Kemna training. Op dit moment werkt Boyd als acteur bij onder meer Maas theater en dans en Theatergroep AanZet.

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote idee├źn. Eerder hadden Dwayne Toemere, Stanley Clementina en Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep de touwtjes in handen. Na de editie van Serge en Boyd op 30 mei sluiten Annemieke van der Linde en Imanuelle Grives op vrijdag 12 juni de serie FRESH van dit seizoen af.

Maaspodium XL
Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ's, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws