maandag, 31 oktober 2016 11:17

Slow Art op zondag 6 november in het Stedelijk Museum Schiedam

Schiedam - Je kan natuurlijk een paar seconde naar een kunstwerk kijken maar wat gebeurt er als je de tijd neemt? Als je langer bij een schilderij stilstaat? Op 6 november is het Slow Art Zondag in het Stedelijk Museum Schiedam. Kom samen kunst kijken en haal meer uit je bezoek.

Ontrafel het geheim

Tijdens deze zondag ga je samen met een rondleider, gewapend met potlood en papier, op pad. Schrijf op wat je eerste indrukken zijn. Zie je hetzelfde als anderen? Ontrafel langzaam de geheimen van het kunstwerk. We bekijken telkens andere kunstwerken.

Nu te zien

Er zijn nu twee grote tentoonstelling. Geert Mul – Match Maker bestaat uit installaties met beeld en geluid. Dat werk is vaak interactief. Beweeg je voor één van zijn grote videoschermen dan veranderen de beelden. In de andere vleugel is de tentoonstelling Oogst te zien met werk van winnaars, publieksfavorieten en genomineerden van de Volkskrant Beeldende Kunst Prijs.

Praktisch

Zo 6 november 2016 | 14.00 uur | € 5 (excl. entree) | kinderen tot 12 jaar gratis | aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Slow Art op zondag 6 november in het Stedelijk Museum Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws