maandag, 09 mei 2016 11:09

Smaken verschillen, een project in Nieuwland voor Schiedamse jongeren

Schiedam - Anders zijn, daarover wil Camie Bonger het hebben met Schiedamse jongeren. Voel jij je anders en heb je behoefte om (anoniem) je verhaal te delen, verhalen van anderen uit te beelden, andere jongeren te ontmoeten, zelf in de spotlights te staan of te luisteren naar ervaringen van anderen?

In een proefles en zes bijeenkomsten wordt toegewerkt naar een kleine presentatie met diverse uitingsvormen: beeldende kunst, zang, theater, nieuwe media, spoken word, literatuur, dans etc. Deel je verhaal ter inspiratie of deel je kunst. Kies voor de schijnwerpers of een plek achter de schermen.

'Smaken verschillen' is een initiatief van Schiedamse jongeren, die de jongerenwerkers van SWS Welzijn en de Schiedamse cultuurscouts benaderden met dit initiatief.
Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een proefles bij te wonen.

Locatie: Wijkcentrum Dreesplein, Dr. Willem Dreesplein 2, Schiedam
Datum proefles: 18 mei
Data lessen: 25 mei, 1, 8, 15, 22 en 29 juni
Tijd: 16-18 uur

Meer info via:
jongerenwerker Baki Cavus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 34 55 38 36
cultuurscout Bob van der Lugt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 24 53 45 98

Meer informatie over Camie Bonger: www.camiebonger.nl

Smaken verschillen, een project in Nieuwland voor Schiedamse jongeren

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws