maandag, 13 oktober 2014 10:22

Spannende en creatieve activiteiten in de bieb

Tijdens de herfstvakantie van maandag 20 tot en met vrijdag 24 oktober kunnen kinderen vanaf 6 jaar elke middag om 14.00 uur meedoen met spannende en creatieve workshops in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

Maandag 20 oktober wordt het herfstvakantieprogramma afgetrapt met een creatieve legoworkshop. Maak je eigen fantasiedier of ruimteschip van lego in samenwerking met de Bonte Bouwplaats.

Dinsdag 21 oktober is er een workshop herman de vries-collage maken in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam.

Woensdag 22 oktober draait de film 'Babe, in de grote stad' in de biblioscoop in het theater op de eerste etage.

Donderdag 23 oktober kan je, tijden met de workshop illustratietekenen net zo goed leren tekenen als Fiep Westendorp, die bekend is van Jip en Janneke.

Vrijdag 24 oktober, wordt het herstvakantieprogramma afgesloten met spannende natuurproeven in samenwerking met experts van het Natuur Historisch Museum die allerlei skeletten en insecten meenemen waar je alles over te weten kunt komen.

De deelname is gratis. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.
Meer informatie over de het herfstvakantieprogramma is te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.info.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws