zaterdag, 30 augustus 2014 14:42

Spelletjes spelen, kampvuur maken, broodjes bakken, vlot bouwen bij Tono groep

Op zaterdag 13 september 2014 kun je tijdens de open ochtend van de Scouting Tono-groep mee op avontuur en ontdekken of er een echte scout in jou schuilt. Je bent van harte welkom op de Sweelincksingel 3 in Schiedam, om mee te komen spelen met allerlei leuke en uitdagende scoutingactiviteiten.

Voor je ouders zijn er vrijwilligers aanwezig die al hun vragen kunnen beantwoorden én staat de koffie klaar. Wil je toch vooraf vast wat meer weten? Kijk dan even bij de fotoseries van de afgelopen jaren.

Ben je woonachting in Schiedam of Vlaardingen? Ben je een meisje of jongen tussen de 7 jaar en 14 jaar oud? Hou je van avontuur, elke week wat anders doen samen met je vrienden of vriendinnen? Dan ben je van harte welkom bij de leukste scoutinggroep van Schiedam en Vlaardingen. In je eigen leeftijdgroep, afgestemd op je eigen intresses.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden! Loop gerust zo maar binnen, maar als je wel doorgeeft dat je komt, dan houden we rekening met je komst. Vragen? Bel 010-2467271 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie: http://www.scoutingtono.nl/actueel/2014openochtend.html

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws