vrijdag, 19 juni 2015 09:36

Spetterend familieweekend bij KethelSpaland

waterwegsport

Met hopelijk een flinke portie zon zal KethelSpaland op 19, 20 en 21 juni het seizoen traditiegetrouw afsluiten met het Familieweekend. Een weekend dat dit jaar in het thema staat van 'AntPartica'. Sportpark Kethel zal het podium zijn voor 24 herenteams en 8 vrouwenteams. Verdeeld over 6 poules zullen zij de degens kruisen in een 7 tegen 7 toernooi. De wedstrijden worden op zowel zaterdag als zondag gestart om 12.00 uur en eindigen beide dagen omstreeks 17.00 uur.

Op de vrijdag- en zaterdagavond zal in de groots opgezette tent op het derde veld tot middernacht een tweetal feesten worden gevierd. Waar vrijdag een viertal DJ's(met o.a. Kees van Hondt, bekend van Lowlands en Sziget) hun plaatjes draaien, wordt de zaterdag ingevuld door een liveband bekend van Crazy Piano's: The 3 Amigo's.

Op beide dagen worden een ruime 600 bezoekers op het complex verwacht en 's avonds zal de feesttent het podium zijn voor 400 feestvierende leden, familie en vrienden!

U bent van harte welkom om alles waar de vereniging voor staat in één weekend te aanschouwen. Overdag is de entree kosteloos, 's avonds staat hier een vergoeding van €10,- tegenover. Kaarten zijn t/m donderdag online hier te verkrijgen: http://www.webshop.kethelspaland.nl/tickets/

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws