donderdag, 19 maart 2015 20:10

Spinvis brengt intiem en persoonlijk programma in Wennekerpand

Bij Spinvis weet je dat alles muziek is en dat hij het publiek meeneemt naar een wereld waarvan ze het bestaan tot dan toe niet kende. Na grote theaterproducties in uitgebreide bezetting tourt Spinvis nu langs het theater met een persoonlijk, intiem programma. Met oud, nieuw en nog maar net geboren materiaal. De voorstelling Oogcontact Van De Eenzaamste Soort is woensdag 9 april, 20.15 uur, te zien in het Wennekerpand. Toegang € 22,00.

Voor oogcontact heb je niet alleen twee mensen nodig, maar ook licht. Oogcontact Van De Eenzaamste Soort is een kleine en persoonlijke voorstelling over licht en schaduw. Over wat blijft en dat wat gaat. In de voorstelling komt oud, ouder, nieuw en nog maar net geboren materiaal voorbij. De nummers worden aaneengeregen door op muziek gezette interviews met mensen; oud of jong, man of vrouw, over eenzaamheid, liefde en ouder worden.

In dit programma wordt hij begeleid door multi-instrumentalist en zangeres Saartje Van Camp. Zelf speelt hij gitaar, piano, elektronica en accordeon.

Kaartverkoop
Toegang € 22,00. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Andere voorstellingen

Woensdag 1 april, Simon & Garfunkel Revival Band – Feelin' Groovy
Door velen geroemd als de beste Revival Band van het wereldberoemde duo. Geniet van Cecillia, The Sound of Silence en Mrs. Robinson.

· Donderdag 2 april, Gerard van Maasakkers - Allez
Persoonlijke, melodieuze liedjes gezongen in zijn streektaal.

· Woensdag 8 april, De Troupe van Joep – Boer wil betere vrouw
Komische toneelvoorstelling van het nieuwe theatergezelschap van Joep Onderdelinden, met een knipoog naar het bekende tv-programma Boer zoekt vrouw.

· Zaterdag 11 april, Avond van the Blues
Opnieuw organiseert Theater aan de Schie de Avond van the Blues, dit keer in het Wennekerpand. Het programma is bekend.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws