donderdag, 12 januari 2017 14:28

Sport, opvoeden, cultuur en het weerbericht in ZOS op zaterdag

Schiedam - De gezamenlijke uitzending van ZOS Radio en PopUpTv van het nieuws- en actualiteitenprogramma ZOS op zaterdag is weer zeer afwisselend.

Frank de Ruiter komt praten over zijn keepersschool. Voor wie is het, welke leeftijd, waar is het en wanneer zijn een paar vragen voor hem.
Ouder zijn vanuit je hart. Wat houdt dit precies in. Muriel van Brenk heeft er een boek over geschreven en geeft een paar workshops hierover.
Sportstad Schiedam heeft er weer een Nationaal kampioene bij; Aylin Akdeniz is Nederlands kampioen Taekwondo. Zij komt, samen met Norman van Taekwondo Apuro naar de studio.
Sigrid Sicherling en Bart Wolvekamp komen praten over hun theaterprogramma en verder mogelijk nog bezoek van de mensen van Kunstwerkt waar een nieuwe expositie van start gaat en Smurfen cricket bij Hermes DVS

Dit allemaal tussen 10:00 - 13:00 uur live op ZOS Radio en PopUpTv, op internet én via de Schiedamse kabel op FM 99.0 Mhz. het digitale kanaal 870 van Caiway. Via de internetsites www.zosradio.nl en de livestream op PopUpTv.nl of via de zosradio app, via de diverse stores gratis te downloaden. Langskomen kan ook: Broersveld 31, parkeren is het eerste uur gratis in 'onze' parkeergarage Nieuwe Passage.
Sport, opvoeden, cultuur en het weerbericht in ZOS op zaterdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws