maandag, 28 augustus 2017 10:34

Sportdag aangepast sporten 2 september

Schiedam - Zaterdag 2 september organiseren de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) samen met diverse sportverenigingen, sport MEE, VTV en Vlaardingen in Beweging, een sportdag Aangepast Sporten bij Sportcentrum Polderpoort in Vlaardingen.

De sportdag duurt van 09.00 tot 16.30 uur. Meedoen is gratis. Aanmelden vooraf kan, maar is niet verplicht, via www.stichtingvib.nl. Ook aan ontspanning is gedacht. Zo zijn er optredens van de Vlaardingse Haringkoppen en DJ Leo Ijdo.

Iedereen moet kunnen bewegen
Het is belangrijk dat iedereen de gelegenheid heeft te bewegen en te sporten op zijn of haar eigen niveau. Soms is het lastig te bepalen welke sport er bij je past, of welke sport je leuk vindt. De sportdag is er om mensen met een beperking in de drie gemeenten, kennis te laten maken met verschillende sporten. Iedereen kan komen kijken of meedoen met clinics van onder andere zwemmen, voetbal, running blind, judo, atletiek, karate, hockey of tennis.

Grenzeloos actief in MVS-gemeenten
De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) werken 'Grenzeloos actief' samen voor mensen met een beperking. Het doel is een breed aanbod van sporten en bewegen, zodat iedereen kan sporten in de regio. Op zaterdag 2 september is, tijdens het pauzemoment, ook de kick off van ‘Grenzeloos actief’. Binnenkort komt ook www.unieksporten.nl online, waarop al het aangepast sportaanbod te vinden is. Zo is het voor de doelgroep en de betrokken organisaties overzichtelijk en inzichtelijk wat er allemaal mogelijk is.
Sportdag aangepast sporten 2 september

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws