vrijdag, 14 juli 2017 09:50

Sportevenement 'Aangepast sporten' door Schiedam, Vlaardingen en Maassluis samen

Vlaardingen - Op zaterdag 2 september van 09.00 tot 16.30 uur organiseren de gemeente Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) samen met diverse sportverenigingen, sport MEE, VTV en Vlaardingen in Beweging een sportdag Aangepast Sporten bij Sportcentrum Polderpoort in Vlaardingen.

Het is belangrijk dat iedereen de gelegenheid heeft te bewegen en te sporten op zijn of haar eigen niveau. Soms is het lastig te bepalen welke sport bij jou past of welke sport jij leuk vindt, de sportdag is er om verschillende sporten uit te proberen. Maak kennis met bijvoorbeeld zwemmen, voetbal, hardlopen, judo, atletiek, karate of hockey. Meedoen is gratis en aanmelden kan via www.stichtingvib.nl. Tot zaterdag 2 september!

Vanaf heden werken de gemeente Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) 'Grenzeloos actief' als het gaat om de doelgroep mensen met een beperking. Het doel is om op het gebied van sport en bewegen een breed aanbod te stimuleren zodat iedereen kan sporten in de regio MVS. Op 2 september is ook de kick off van Grenzeloos actief. Het streven is dan om uniek sporten (www.unieksporten.nl) voor deze regio actief te hebben, dit is een site waarop al het aangepast sportaanbod te vinden is. Zo is het voor de doelgroep en de betrokken organisaties overzichtelijk en inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn op het gebied van bewegen en sport.
Sportevenement 'Aangepast sporten' door Schiedam, Vlaardingen en Maassluis samen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws