woensdag, 12 oktober 2016 01:00

Sportmiddag aangepast sporten op zaterdag 15 oktober

Schiedam - Op zaterdag 15 oktober organiseren verschillende sportaanbieders, in samenwerking met de gemeente Schiedam en Stichting Mee, een sportmiddag voor mensen met een beperking.

Gemeente Schiedam vindt het belangrijk dat iedereen de gelegenheid krijgt te bewegen en sporten op zijn eigen niveau. Daarom zijn alle mensen met een beperking, zowel lichamelijk als verstandelijk, jong of oud, uit Schiedam, Vlaardingen of Maassluis welkom van 13.00 tot 17.00 uur in de Margriethal, Nieuwe Damlaan 5 in Schiedam. De toegang is gratis. Iedereen kan gewoon binnenlopen en meedoen.

Op deze middag organiseren sportaanbieders clinics en wedstrijden voor acht verschillende sporten: dansen, tennis, karate, hardlopen, judo, voetbal, hockey en beweeg- en circusactiviteiten. Daarnaast is er ook een informatiestand over zwemles.

Sportaanbieders uit Schiedam, Rotterdam en Vlaardingen die aangepast sporten aanbieden zijn op deze dag aanwezig. Zij kunnen meer vertellen over hun sport of activiteit. En meer informatie geven over hun vereniging en hun trainingen. Geïnteresseerden kunnen zich gelijk opgeven.

Sportmiddag aangepast sporten op zaterdag 15 oktober

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws