donderdag, 29 januari 2015 10:32

Sportpark Kethel maakt zich op voor onvervalste derby

Zaterdag 31 januari staat de 2e ontmoeting van het seizoen tussen KethelSpaland(za) en CION.
op het programma. Waar eerder dit seizoen de Kethellappers drie punten mee naar Schiedam namen, zijn zij ditmaal gebaat bij een overwinning van de thuisploeg.Afgelopen weekend verloren de mannen van de zaterdag met 2-1 van Rozenburg en volstaat waarschijnlijk enkel een winstpartij voor het behouden van de koppositie. CION boekte een klinkende overwinning op Zestienhoven en lijkt de winterstop uitstekend te zijn uitgekomen. In een 'zes-punten-wedstrijd' hielden zij met een overduidelijke 3-0 de drie punten in Vlaardingen.
CION oefenmeester Marco Sas keek met een tevreden gevoel terug op de overwinning," Ik zag voor het eerst sinds lange tijd weer een ploeg met de echte CION mentaliteit. We hebben de afgelopen tijd gekozen voor jongens die er echt voor willen gaan en dat begint zijn vruchten af te werpen," stelt hij.

In de laatste zeven edities vielen er in totaal 31 doelpunten, waarin CION in drie gevallen aan het langste eind trok. Driemaal eindigde de wedstrijd zonder winnaar. Dit seizoen werd er een ban gebroken, CION stond bij het eindsignaal voor het eerst in 10 jaar met lege handen. De grootste uitslag werd geboekt door CION op 10 februari '07, zij waren thuis met 7-1 te sterk.

http://www.waterwegsport.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws