vrijdag, 07 oktober 2016 08:53

Sportpark op A4 wordt vanmiddag opgeleverd. PopUpTv is er bij!

Schiedam - Vanmiddag, vrijdag 7 oktober,  is de officiële overdracht van het Sportpark. Bouwer Van Kessel Sport en Cultuurtechniek B.V. (VolkerWessels) en Dura Vermeer dragen het Sportpark dan over aan Nathalie Gouweleeuw, wethouder Gemeente Schiedam. PopUpTv is er natuurlijk bij!

Morgen is het groot feest voor iedereen: dan is de officiële opening. En dan zendt PopUpTv live uit vanuit het Sportpark van 13:00 - 18:00 uur. De studio is inmiddels al opgebouwd. 

De bouwer weet het project fraai te omschrijven: 'Het hart van dit multifunctionele sportcomplex wordt gevormd door een sportverzamelgebouw met daarin en daaromheen op verschillende niveaus binnen- en buitensportfaciliteiten. Het gaat om onder andere een sporthal, kunst- en natuurgrasvoetbalvelden, handbalvelden, een sportluifel met een indoor 100 meter sprintbaan en slagkooien voor honk- en softbal en cricket.

Het complex is ingepast in een parkachtig landschap, met een hardloopparcours, Hierbij is gebruik gemaakt van de glooiingen in het terrein. Door ingenieus dubbel grondgebruik is er een ruime parkeergelegenheid gecreëerd. '

Sportpark op A4 wordt vanmiddag opgeleverd. PopUpTv is er bij!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws