maandag, 16 mei 2016 00:22

St.Radboud maakt muziek

Schiedam - Koor, orkest en leerlingen van muziekvereniging St.Radboud geven een groots concert onder de noemer "Spectacular Classics".

Er worden bekende klassieke muziekstukken gespeeld en gezongen. U kunt luisteren naar Rhapsody in Blue van Gershwin in een bewerking voor harmonieorkest en piano met als solist Laurens de Boer. Koor en orkest zingen en spelen ook o.a. het Ave Verum Corpus van Mozart en O Fortuna van Carl Orff uit de Carmina Burana. Daarnaast zingt het koor enkele stukken met piano waaronder de Pavane van Fauré. Het leerlingenorkest speelt o.a. de Bolero van Ravel en een selectie van bekende melodieën van Mozart.

Het concert begint om 20.30 uur, de kerk gaat open om 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via de leden van St.Radboud, via het contactformulier op de website www.sintradboud.nl en 's-avonds aan de kerk.

In de landelijke Week van de Amateurkunst laat muziekvereniging St.Radboud horen en zien hoe leuk het is om samen muziek te maken in een orkest en te zingen in een koor. Wij zijn Schiedammers en maken... muziek!

Meer info over onze vereniging vindt u op www.sintradboud.nl!

St.Radboud maakt muziek

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws