dinsdag, 29 september 2015 07:53

Staconcert The Stones in het Wennekerpand

Ga mee terug naar die opwindende beginperiode van The World’s Greatest Rock and Roll Band: The Rolling Stones! De Britse tributeband ‘The Stones’ brengt een buitengewoon energieke show met alle grote hits van de Rolling Stones uit de jaren zestig. Zondag 18 oktober, om 15.00 uur, vindt er een staconcert plaats in het Wennekerpand. Toegang € 24,00. Kaarten via www.theateraandeschie.nl.

Zanger Benjamin Wattam pakt het publiek in met zijn flamboyante optreden en lijkt ook nog eens als twee druppels water op Mick Jagger! The Stones wordt gezien als de beste Britse tributeband van The Rolling Stones. In het concert The Early Years brengt de groep hits en tijdloze Rolling Stones-songs als I Can’t Get No (Satisfaction), Start Me Up, Honky Tonk Woman en Jumpin Jack Flash op het theaterpodium.

Met alle energie en charisma van The Rolling Stones zelf , is 'The Stones' een nauwkeurig en getrouw eerbetoon aan het geluid en de uitstraling van een echte Stones-show. Compleet met vintage instrumenten, hippe kostuums en de typische maniertjes.

Openingstijden bespreekbureau

Toegang tot deze voorstelling is € 24,00. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl .

Staconcert The Stones in het Wennekerpand

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws