dinsdag, 06 januari 2015 11:25

Stadsgehoorzaal komt met wintersale

Wij kunnen ons zo voorstellen dat na de feestdagen de centjes op zijn en dan komt een avondje theater er misschien niet van. Speciaal voor u heeft de Stadsgehoorzaal Vlaardingen een fijn nieuwjaarscadeau voor u!

In januari is het tijd voor de Wintersale! Koop van dinsdag 6 januari 2015 om 12:00 uur tot en met 13 januari 2015 om 12:00 uur kaarten voor maar € 15,00 per kaart per voorstelling. Wij hebben zorgvuldig 15 fijne voorstellingen uitgekozen waarop de Wintersale geldig is.

Geniet bijvoorbeeld eind januari al van een muzikale avond bij Crazy Piano's 'snow' editie of kom voor een avond toptoneel naar 'De ontdekking van de hemel'. Bij 'Powervrouwen: een revue van nu 2' geniet u van een hilarische, nieuwe en eigentijdse revue of kom in april luisteren naar twee meesterpianisten, Cor Bakker en Louis van Dijk.
Grijp deze kans en beleef een heerlijke middag of avond in de Stadsgehoorzaal!

De wintersale actie is niet geldig in combinatie met andere acties. De Stadsgehoorzaal geeft geen korting op reeds gekochte kaarten. Kaarten koopt u tijdens deze periode online op www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa van de Stadsgehoorzaal, Schiedamseweg 51 in Vlaardingen (telefonisch bestellen is niet mogelijk).

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws