dinsdag, 06 oktober 2015 07:49

Stadsgesprek Vlaardingen 14 oktober bij VVEH

Vele Vlaardingers Eén Huis doet mee met de Stadsgesprekken. U bent van harte uitgenodigd om op woensdag 14 oktober van 18.30 tot 20.30 uur naar het pand van VVEH op de Hoogstraat 155 te komen om uw ideeën en stadsverhalen naar voren te brengen of mee te denken over ingebrachte ideeën. Vanuit het college zijn burgemeester Bert Blase en wethouder Arnout Hoekstra aanwezig. Voor een maaltijd wordt gezorgd. Wilt u in verband met de maaltijd u van te voren voor of op woensdag 7 oktober aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag aangeven wat uw wensen voor de maaltijd zijn.

Samen maken we een Stadsagenda voor Vlaardingen

Wat goed is voor Vlaardingen en de Vlaardingers, weten de Vlaardingers als de beste. De mensen die hier leven, wonen, werken en ondernemen zijn onze stadsexperts. De burgemeester van Vlaardingen nodigt alle stadsexperts uit om samen een Stadsagenda te maken voor de toekomst van Vlaardingen.

De centrale vragen voor de Stadsagenda zijn: Wat kunnen we in Vlaardingen volgens jou (extra) doen om in de toekomst een stad te blijven waar we prettig kunnen leven? Wat speelt nu in Vlaardingen of gaat in de toekomst spelen? Wat betekent dit voor de Vlaardingers? Welke kansen en risico’s zie jij en welke oplossingen, ideeën en initiatieven heb jij?

De Burger Meester

Begin september is er een campagne gestart met als motto: De Burger Meester. Niet de burgemeester is de baas van een stad, maar het idee is dat burgers het steeds vaker voor het zeggen krijgen. Tijdens de Stadstoer die loopt tot 21 oktober kunnen mensen en organisaties hun stadsverhalen en ideeën 'live' presenteren aan stadsgenoten en (leden van) het stadsbestuur. Tot en met 21 oktober kun je ook langs met je ideeën bij het pop-up Stadsplein op allerlei plekken in Vlaardingen. Alle ingediende ideeën komen op www.deburgermeester.nu.

In november gaan we dieper op de ingebrachte onderwerpen in en kijken we met elkaar wat we het belangrijkste vinden voor Vlaardingen. En daarna komt er een bijeenkomst van de stad en de gemeenteraad samen waarop de Stadsagenda centraal staat. Zo maken we stap voor stap de Stadsagenda.

Stadsgesprek Vlaardingen 14 oktober bij VVEH

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws