zondag, 21 augustus 2016 12:56

Stamtafel en Publiek gaat op 27 augustus over zwerfvuil

Schiedam - Op zaterdag 27 augustus 2016 om 13:00 uur start er in de PopUpTv Studio Broersveld weer een live uitzending van het programma Stamtafel en Publiek. Dit keer staat zwerfvuil centraal.

In de media is recent veel aandacht besteed aan het “Schiedamse zwerfvuil”. Vuil naast de ondergrondse containers, bij de AAP’s, het illegaal deponeren van grofvuil, vuil naast de gele prullenbakken, gewoon her en der weggegooid vuil op straat in het groen en zo kan de lijst zeker met meer zwerfvuilergernissen aangevuld worden.

Dit onderwerp is aangedragen door Mary Brokken van stichting ‘de Buren van Oost”. In Schiedam Oost leeft het zwerfvuilprobleem enorm, de “Buren van Oost” zullen dit komen toelichten. Maar ook de andere Schiedamse wijken hebben te maken met zwerfvuil en de daarbij behorende ergernissen. Ook bewoners uit deze wijken worden uitgenodigd om deel te nemen.

U heeft hier zeker een mening over of wellicht een oplossing. Zal een schone stad leiden tot een veilige stad? Tot een stad waar je prettig kan verblijven en de kinderen veiliger kunnen buiten spelen? Tot een prettiger ondernemersklimaat?

Tijdens de Stamtafel & Publiek kunnen de bewoners problemen en ideeën bespreekbaar maken en voorleggen aan de deelnemende raadsleden, andere aanwezigen en geïnteresseerden. En wellicht maakt jouw idee Schiedam mooier, groener, veiliger of socialer. Schuif aan “aan de Stamtafel” en leg jouw idee voor aan de politieke partijen van Schiedam!

Samen maken wij de stad!

27 augustus 2016 13:00 UUR
BROERSVELD 31

12:30 uur: Inloop
13:00 uur: Start en introductie Stamtafel
13:10 uur: Gelegenheid om aan te schuiven en mee te praten
14:00 uur: Einde uitzending
14:10 uur Borrel en nazit (bij café naar keuze)

Stamtafel en Publiek gaat op 27 augustus over zwerfvuil

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws