Start bouw fase 3A Het Balkon van Maassluis gevierd
dinsdag, 10 maart 2015 20:54

Start bouw fase 3A Het Balkon van Maassluis gevierd

Ontwikkelingscombinatie Balkon (een samenwerking van BPD en Maasdelta Groep) vierde vrijdag 6 maart 2015 met een officiële handeling door wethouder Arnold Keijzer de start van de bouw van fase 3a van Het Balkon.

Samen met kopers Hamit Alptekin en Kubra Zevenbergen werd door de wethouder de eerste steen gemetseld.

Kennis maken

Na dit feestelijke begin van de bijeenkomst begaf het gezelschap zich richting de naastgelegen brede school CBS Het Balkon. Hier maakten nieuwe buren nader kennis met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

Snelle start

December 2014 is aannemer BAM Woningbouw begonnen met de bouw van elf woningen in fase 3A van Het Balkon van Maassluis. De snelle start is te danken aan de succesvolle verkoop. Binnen drie maanden was 70% van de woningen verkocht.

Elk wat wils

Verkoopmanager bij BPD, Ewoud Houwink, reageert enthousiast. "Een prachtig resultaat, zeker in deze tijd. Toch verbaast het me niet. De elf woningen werden in maar liefst drie verschillende types aangeboden en daarmee bood het plan voor elk wat wils."

Naast Brede School

De verkooopmanager vervolgt: "De woningen liggen direct naast de Brede School CBS Het Balkon aan de Jacob van Heemskercklaan. De twee appartementen van het type Galjoen liggen op de begane grond, daarboven vind je de maisonnettes van het type Schoener en tussen de appartementen in worden de eengezinswoningen van het type Fregat gebouwd."

Interesse?

Ook interesse om te wonen in Het Balkon van Maassluis? Er zijn nog enkele woningen van de eengezinswoningen typen Kogge en Karveel beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op www.hetbalkonvanmaassluis.nl.

Het Balkon van Maassluis

Het Balkon van Maassluis ligt direct aan de Nieuwe Waterweg. Om precies te zijn: tussen winkelcentrum Koningshoek, het historische centrum van Maassluis en bedrijventerrein Nieuwe Waterweg. Een bijzondere plek, zó dicht bij de natuur.

Vier fasen

In vier fasen worden circa 875 woningen gerealiseerd. Zowel huur- als koopwoningen in het lage, midden- en hogere segment en zowel eengezinswoningen als appartementen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws