woensdag, 09 augustus 2017 16:22

Stay Classy Tattoo heeft Johnny de Mol over de vloer gehad

Schiedam - RTL Tv-presentator Johnny de Mol houdt zelf van tattoos maar maandag was hij niet voor zichzelf bij de Schiedamse Tattooshop Stay Classy op bezoek. 

Samen met een cameraploeg van RTL kwam Johnny opnames maken voor een item voor stichting 'Het Vergeten Kind' Die Stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuiswonen niet meer mogelijk is. Zij wonen in opvanglocaties. De Stichting helpt door diverse activiteiten en projecten te organiseren die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. In 2016 hebben ze 17.276 kinderen bereikt met hun directe hulp-programma.

In Schiedam werd een wens vervuld van een 'vergeten kind'. 

Johnny de Mol is bestuurslid en ambassadeur van Het Vergeten Kind. Hij komt uit een echte mediafamilie. Hij is de zoon van zangeres Willeke Alberti en tv-producent John de Mol. Johnny’s tante is presentatrice en actrice Linda de Mol. Hij werd bekend door Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij Guusje leerde kennen.

http://www.hetvergetenkind.nl/

Stay Classy Tattoo heeft Johnny de Mol over de vloer gehad

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws