Sterk SVDPW vergeet trekker over te halen
maandag, 01 juni 2015 07:56

Sterk SVDPW vergeet trekker over te halen

waterwegsport

SVDPW heeft de eerste wedstrijd van de tweekamp in de finale van de nacompetitie tegen Foreholte met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van Toon Wolters was op het veld van buurman HBSS gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij en kwam na 10 minuten verdiend op voorsprong door Figret Yilmaz na goed voorbereidend werk van uitblinker Gokhan Tekin. Net voor rust moest SVDPW echter toezien dat de bezoekers uit een spaarzame uitval via de kluts de stand gelijk trokken.
Na de rust waren het alleen de Schiedammers die aanspraak op de overwinning mochten maken, een ogenschijnlijk doelpunt, ontstaan uit een scrimmage, werd SVDPW onthouden.
SVDPW oefenmeester Toon Wolters was helder in zijn analyse," We hebben vergeten onszelf te belonen maar gezien het veldspel heb ik er alle vertrouwen in dat we volgende week op basis van kwaliteit een goed resultaat neer kunnen zetten," aldus Wolters.
Over het feit dat de verliezer van deze tweekamp een herkansing krijgt in de vorm van een beslissingswedstrijd tegen een ander verliezend finalist was Wolters eveneens resoluut," Daar zijn wij absoluut niet mee bezig, we moeten het volgende week afmaken dan kunnen we op vakantie."

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws