maandag, 01 september 2014 10:20

Stichting Kik'r en Tante Yo gaan over in 'De Kleine Ambassade'

Stichting Kik'r en Tante Yo, bekend van onder andere de Kindergemeenteraad, DUS?! magazine en de schavUITagenda, gaan over in de nieuwe stichting De Kleine Amassade. Annmiek Guis deed er al weken geheimzinnig over op Twitter maar meldt nu: "Vanaf vandaag werk ik voor #deKleineAmbassade meer weten? http://www.dekleineambassade.nl"

En op de nieuwe website: '10 Jaar Tante Yo, de jaren zijn omgevlogen...
Vanaf het moment dat ik met Tante Yo begon, is mijn uitgangspunt geweest dat ik de wereld wil verbeteren. Zeker voor kinderen met een deukje of kinderen die net even anders zijn. Een kritische houding naar alles wat om je heen gebeurt of in de samenleving speelt, is voor mij al van jongs af aan vanzelfsprekend. Ik wilde altijd het naadje van de kous weten.
Stichting Kik'r en Tante Yo zijn altijd al een team geweest. Nu is het moment gekomen om ons ook voor de buitenwereld aan deze ANBI-stichting te verbinden. Samen met Soesja Boode vorm ik de directie van De Kleine Ambassade. Ik richt mij op de financiƫn en de planning en organisatie van onze projecten. Daarnaast zal ik een mij bezig houden met conceptontwikkeling, begeleid ik de vormgeving en ondersteun ik partners met communicatieadvies op maat."

 

PopUpTv wenst Annemiek en haar team veel succes!

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws