woensdag, 14 januari 2015 11:30

Stichting Net Niet Genoeg zoekt onderkomen

Afgelopen week waren ze nog te gast in de PopUpTv Studio Winterland: de mensen van Stichting Net Niet Genoeg. ZIe: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/studio-winterland-stichting-net-niet-genoeg. Vlak na de live uitzending werd bekend dat de stichting het pand waar ze nu zitten (Bachplein 589) binnen anderhalf jaar moet verlaten. De stichting is hard op zoek naar een ander pand.

Het huidige pand, onderdeel van De Blauwe Brug, stond al jaren op de nominatie voor sloop en het is dan ook geen verrassing dat het pand op een gegeven moment gesloopt zou worden. "Toen wij onze intrek namen in De Blauwe Brug, op 1 juni 2013, hadden wij de hoop daar in elk geval nog 5 jaar te kunnen blijven. Een mooi vooruitzicht, al wisten wij dat de mogelijkheid bestond dat dit korter zou worden, afhankelijk van de markt. We hebben daar ook altijd rekening mee gehouden." Aldus de stichting op Facebook.

"Onze Net Niet Genoeg Dagen (met kleding, speelgoed, woonaccessoires, kappers, koffie/thee, hulpverlening en kinderknutselen) kunnen niet in een dag worden opgebouwd. Daar gaat heel veel werk aan vooraf en bovendien is er ruimte nodig om alle gasten (ruim 450) plaats te bieden. En ook het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest voor ruim 140 kinderen is niet in een dag op een willekeurige locatie gerealiseerd.

Het is dus tijd om in actie te komen. We hebben binnen 2 jaar (en mogelijk zelfs eerder) een ander pand in Schiedam nodig waar wij ons werk kunnen voortzetten. Een ruimte die wij elke week kunnen benutten voor het sorteren van alle ingekomen donaties. Een plek die eenvoudig te bereiken is voor iedereen, of men nu lopend, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer komt.

Denk met ons mee, breng ons in contact met de juiste mensen en help ons, zodat wij ons werk kunnen blijven doen voor alle Schiedammers die letterlijk net niet genoeg hebben!"

Meer informatie: http://www.netnietgenoeg.nl/

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws