dinsdag, 14 februari 2017 21:12

Stichting Net Niet Genoeg wint Valentijnsprijs D66

Schiedam - Stichting Net Niet Genoeg heeft de Valentijnsprijs van D66 gewonnen. Dat is vanavond bekend gemaakt in het Wennekerpand. Er waren dit jaar maar liefst 15 genomineerden voor de prijs die bestaat uit een taart en eeuwige roem. 

Die roem viel ook PopUpTv ten deel: in 2014 wonnen wij!

'Niet eerder werd een genomineerde zo breed en zo goed gemotiveerd gedragen als dit jaar.'aldus D66 in een persbericht. 'Maar door een ongeëvenaard aantal nominaties (vijftien in totaal!) en vooral ook door de diversiteit was het geen gelopen race. De uiteindelijke onderscheiding is dan ook volledig verdiend en wordt door ons gezien als een welgemeend DANKJEWEL namens heel Schiedam.

De jury heeft de aanbevelingen gewogen en voorzien van de waarden die D66 belangrijk vindt: geloof in de eigen kracht van mensen en toon verantwoordelijkheid voor je eigen leefomgeving. Juist die basiskracht maakt nieuwe energie los en dat is nu juist het geval bij Net Niet Genoeg.

De jury was vooral onder de indruk van de brede maatschappelijke invloed. Er is sprake van tientallen vrijwilligers, maatschappelijke stages, vele acties per jaar en dat alles met één doel: Schiedammers die het net niet op eigen kracht redden, om welke reden dan ook, dat beetje extra te geven. En dat wordt gewaardeerd. Een oprecht en overtuigd BEDANKT is hier op zijn plek.

Namens Net Niet Genoeg nam Natasja Westmaas de overbekende Valentijnstaart in ontvangst, om deze vervolgens direct onder de overige genomineerden te verdelen.'

Stichting Net Niet Genoeg wint Valentijnsprijs D66

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws