woensdag, 22 april 2015 08:42

Stichting PopUpTv kandidaat voor de Aardig Onderweg Award

Stichting PopUpTv is geselecteerd als kandidaat voor de Aardig Onderweg Award 2015 in de categorie Samenleven. Zondag 26 april 2015 om 16:00 uur zullen we door middel van een pitch in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam duidelijk maken waarom PopUpTv een terechte kandidaat is voor de Aardig Onderweg Award. Wil je erbij zijn ons steunen bij het pitchen? Graag! Je kunt je daarvoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kunt bellen of appen: http://www.popuptv.nl/contact

De Aardig Onderweg Award is een prijs van €10.000 voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de regio Rotterdam en hiermee al aardig onderweg zijn, maar nog wel een (extra) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met de Award en het geldbedrag worden de winnaars gestimuleerd om hun doel te bereiken.

Vanuit alle inzendingen heeft de jury 36 kandidaten gekozen die mogen komen presenteren op de pitchdag. Van deze 36 kandidaten nomineert de vakjury 9 finalisten voor de 3 categorieprijzen. De categorieën zijn: Ondernemen, Kunst & Cultuur en Samenleven. De winnaars van deze juryprijzen worden op vrijdag 29 mei bekendgemaakt door burgemeester Aboutaleb. Maar daar eindigt het avontuur van de winnaars niet. De winnaars van de juryprijzen hebben dan een paar weken de tijd om de harten van het publiek te winnen en zo de felbegeerde publieksprijs te winnen. De prijzen worden feestelijk uitgereikt aan de winnaars tijdens een spetterende show in het Nieuwe Luxor Theater op vrijdag 26 juni.

Wie organiseert dit?

De Aardig Onderweg Award is een initiatief van de RET en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners.

Waarom organiseren ze dit?

Veilig, zorgeloos en comfortabel openbaar vervoer. Dat vinden we allemaal vanzelfsprekend. Samen maatschappelijk betrokken en in contact met elkaar en de stad. Daar gaan we voor en dat stimuleert de RET met deze Awards.

Meer informatie: http://www.aardigonderweg.nl/

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws