dinsdag, 18 augustus 2015 22:29

Stichting Salamo opent tweedehands winkel in Vlaardingen West

Macedonië is het armste land van Oost-Europa. Éen op de drie inwoners is werkloos en geld voor voedsel, brandhout, kleding of medische hulp is er vrijwel niet. Mevrouw Kasapov-Manceva heeft daarom Stichting Salamo opgericht.

De stichting heeft in een aantal jaar meerdere projecten opgericht, voor ouderen, kinderen, alleenstaande en mensen met een handicap. Ook zijn er diverse inzamelingsacties geweest. Stichting Salamo is volledig afhankelijk van giften en zoekt nu ook andere middelen om inkomsten te generen. Zo zitten er veel kosten aan het verzenden van de hulpgoederen. Om deze reden heeft de stichting naar een andere inkomstenbron gezocht die zowel voor de inwoners van Macedonië als de inwoners voor Vlaardingen goed is, namelijk een tweedehands winkel!

Deze tweedehands winkel is voor een ieder in Vlaardingen. Echt iedereen is welkom! Op deze manier kan de stichting niet alleen mensen in Macedonië helpen maar kan zij ook iets terug doen voor Vlaardingen. De opbrengsten van de winkel worden gestoken in het nobele werk wat de stichting doet. In de winkel kunt u voor een kleine prijs kleding kopen voor het hele gezin. Ook decoraties voor in huis, speelgoed, knuffels en meubels behoren tot het assortiment.
De prijzen beginnen vanaf 10 cent.

Vanaf 5 september gaat de winkel open. In eerste instantie is de winkel van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur open. Voor actuele tijden kunt op ook fb/Foundation-Salamo-Macedonia kijken.

Op 10 oktober is er een feestelijke opening van de tweehandswinkel aan de van Baerlestraat in de oude Bas vd Heijden. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen om samen dit mooie initiatief te openen. Vanaf 19.30 uur is de inloop en om 20.00 uur starten de activiteiten. Zo zal er een Macedonische band optreden, is er een modeshow met kleding uit de winkel en zal er een veiling plaatsvinden. Wij vragen aan u een donatie te doen aan onze stichting.

Stichting Salamo opent tweedehands winkel in Vlaardingen West

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws