maandag, 13 juni 2016 13:50

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis realiseert familiekamer Oncologie

Regio - Dankzij een donatie van de InnerWheel Schiedam en familie van wijlen mevrouw Veen de Kok is het voor de Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis mogelijk geworden om een familiekamer op de afdeling Oncologie te realiseren.

Op de verpleegafdeling Oncologie is er nu een huiselijke familiekamer ingericht, waar patiënten met hun familie zich even terug kunnen trekken uit de medische omgeving. Hier is het mogelijk om tot rust te komen, even bij te praten of een boek te lezen. De artsen gebruiken de kamer ook voor slechtnieuwsgesprekken met patiënten en hun familie. De kamer heeft een mooie fotowand, warme sfeerverlichting, een comfortabele (slaap)bank en een tafel met stoelen gekregen.

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis

De Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zamelt fondsen in voor de verbetering van de patiëntenzorg en het realiseren van een aangenamer verblijf voor patiënten en bezoekers. De verzamelde sponsorgelden worden gebruikt voor investeringen in het ziekenhuis die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.vlietlandziekenhuis.nl/vrienden

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis realiseert familiekamer Oncologie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws