woensdag, 12 november 2014 14:14

StichtingSpecsaversSteunt: Stem op PopUpTv!

Stichting Specsavers Steunt

Specsavers vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Daarom steunen we via Stichting Specsavers Steunt per jaar ruime 100 lokale goede doelen door heel Nederland. Denk hierbij aan een kinderboerderij, jeugdvereniging, dierenambulance en muziekvereniging

Steun een doel met uw nieuwe bril of hoortoestel
Als u een bril of hoortoestel bij Specsavers koopt steunt u direct een lokaal doel bij u in de buurt. Alle winkels geven namelijk per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Helpt u ons mee?

PopUpTv is een van de vier doelen in Schiedam en Vlaardingen op gestemd kan worden. Help ons door je stem uit te brengen via onderstaande link. Er kan gestemd worden per email of via Faceboek. Lees hier nog even waarom je op PopUpTv "moet" stemmen:

PopUpTv is een online Tv-zender voor Schiedam en regio. PopUpTv vertelt op een positieve manier over (de actualiteit in) Schiedam en regio, is laagdrempelig en ondersteunt en verbindt. PopUpTv helpt mee om Schiedammers bewust van en trots op hun eigen stad te maken.

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/vlaardingen/popuptv_16762/ 

http://m.stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/vlaardingen/popuptv_16762/  

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws