zaterdag, 21 mei 2016 10:06

Stille tocht voor Anita

Schiedam - Wouter Zuidema heeft het initiatief genomen om een stille tocht te gaan organiseren voor de vorige week neergestoken Anita van Dijk. De tocht start op zaterdag 28 mei om 19:00 uur.

Er is een vergunning aangevraagd. De tocht zal gaan door Rotterdam Oud-Mathenesse en Schiedam. Wouter zoekt nog mensen die kunnen helpen met het begeleiden van de stille tocht. Info via telefoon 06 - 5142 4563.

Anita werd op vrijdag 13 mei neergestoken toen ze de kranten voor haar zoon bezorgde. Ze is op 20 mei aan haar verwondingen bezweken. Anita is slechts 51 jaar geworden.

Een onbekende man stak Anita van Dijk op 13 mei 05.15 uur op de Pasteursingel aan de rand van de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse neer en liet haar zwaargewond achter. Met posters, bewonersbrieven en op de televisieprogramma’s Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht vroeg de politie aandacht voor dit ernstige misdrijf. De politie blijft alles op alles zetten om de dader te vinden en doet daarbij een klemmend beroep op iedereen die informatie heeft.

Stille tocht voor Anita

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws