vrijdag, 29 september 2017 14:02

Stille tocht voor vrouw die vermoord werd bij Krabbeplas Vlaardingen

Vlaardingen - De regionale omroep RTV Rijnmond meldt dat nabestaanden en vrienden van de vrouw die vorige week werd gevonden bij de Krabbeplas in Vlaardingen, vrijdagavond een stille tocht gaan houden.

Op deze manier willen ze stilstaan bij het verlies van de 21-jarige Rotterdamse GraciĆ«le Gomes Rodrigues. De vrouw kwam vorige week door een steekpartij om het leven. Haar lichaam werd op vrijdagochtend 22 september gevonden. Ze werd volgens RTV Rijnmond voor het laatst gezien op haar werk met een 31-jarige Schiedammer. Die man werd die korte tijd later aangehouden als verdachte.

De stille tocht begint om 21.00 uur op de Da Costastraat in Spangen. Daar worden wensballonnen opgelaten. Daarna gaat de tocht langs de fastfoodketen waar de vrouw werkte. Het eindpunt is op de Schietbaanlaan in Rotterdam.

Politie doet onderzoek
De politie is deze vrijdag bij de Krabbeplas bezig met een zoektocht naar iets wat met het misdrijf te maken kan hebben.
Agenten zijn op zoek naar sporen, voorwerpen en aanwijzingen. Op deze manier hoopt de politie meer te weten te komen over de achtergrond van de steekpartij.

Stille tocht voor vrouw die vermoord werd bij Krabbeplas Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws