woensdag, 22 februari 2017 08:06

Straks Onder Ogen met Choripanman, Omar de Graaff, Nel van Oudenaarde en Anneke van Wurmond

Schiedam - Het Live Tv programma met nieuws en actualiteiten van PopUpTv gaat straks om 11:00 uur weer van start. We hebben nieuws over het voormalige Café de Unie!

Te gast in onze studio aan het Broersveld zijn vanochtend:
- Omar de Graaff van 1-2-3 Vastgoed B.V. Hij gaat voor White Collar Boxing de boksring in om de strijd aan te gaan tegen lymfeklierkanker.
- Anneke van Wurmond, de oma van Mat, een jongen met kanker. Anneke heeft Team Mat voor Kika opgericht, een Schiedams team dat de RunforKika rent en daarnaast diverse acties organiseert om geld op te halen voor Kika.
- Cornelis den Breejen alias de Choripanman, de wereldberoemde Schiedamse Argentijnse worstmaker. Zijn foodtruck ging in rook op door brandstichting. Maar er kwam al snel hulp. Er is met crowdfunding nu al meer dan € 5.000,- opgehaald. Is het genoeg voor een nieuwe truck?
- Nel van Oudenaarde, de bezige bij van wijkcentrum Oost. Hoe gaat het met het wijkcentrum en wanneer gaat de Boerhaavelaan weer open?

In Onder Ogen ook aandacht voor het voormalige Café de Unie: Jolanda Arbouw en Barry Bernard uit Rotterdam willen hier Bar en Brasserie Uniek beginnen maar voelden zich nogal tegengewerkt door de gemeente. Er is nu nieuws te melden!

Vanmiddag spreken we ook nog met Boris Dittirch van Human Right Watch. Hij reikt op 13 maart de Geuzenpenning uit in Vlaardingen. Omdat Boris tegenwoordig in Berlijn woont en werkt gaat het interview via Skype. De uitreiking van de Geuzenpenning is, net als voorgaande jaren, weer live te zien op PopUpTv. Het gesprek met Boris is later vandaag te zien op PopUpTv, Facebook, Twitter en YouTube.

Straks Onder Ogen met Choripanman, Omar de Graaff, Nel van Oudenaarde en Anneke van Wurmond

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws