zaterdag, 02 april 2016 17:47

Strijdend Kethel Spaland pakt punt tegen Papendrecht

waterwegsport

Schiedam – Kethel Spaland heeft vanmiddag een punt overgehouden in het duel met Papendrecht. Op sportpark Kethel werd het 1-1. Door dit resultaat nemen de Schiedammers nu de 10de positie op de ranglijst in, welke directe handhaving betekent. Met nog vijf wedstrijden te gaan zal het dus nog alle zeilen moeten bijzetten om deze positie vast te houden.

Papendrecht was vanmiddag de betere ploeg en kon na enkele kleine mogelijkheden op een voorsprong komen middels een strafschop. Deze werd echter vakkundig gepareerd door Jeffrey Welbie, ook in de rebound was de Schiedamse keeper een sta in de weg voor de Papendrechte aanvaller. Kethel Spaland kon zelf voor rust weinig kansen creëren, alleen Yuri Nooteboom was dichtbij een treffer. Beide ploegen leken met een 0-0 te gaan rusten, echter kwam Papendrecht toch nog op voorsprong. Dennis Herremans wist met een bekeken schot van 25 meter de 0-1 te laten verschijnen.

Na rust was Papendrecht wederom de betere ploeg, maar verzuimde het de kansen af te maken waardoor Kethel Spaland in de wedstrijd bleef. Juist op het moment dat niemand het verwachtte wist Guido Mokveld met een mooie schuiver in de korte hoek de 1-1 te maken. Na deze gelijkmaker probeerde de Schiedammers nog een tweede treffer te forceren, maar was niet bij machte om deze te produceren. De gasten daarentegen kregen enkele opgelegde kansen, maar de aanvallers hadden niet de juiste precisie of keeper Jeffrey Welbie stond in de weg.

Trainer Raymond Kraaijbeek was niet ontevreden met dit gelijkspel. “De eerste helft waren zij beter en hadden de tegengoal aan ons zelf te wijten. In de tweede helft hebben we echt gestreden. Zij maakten de kansen niet af en dan hoop je altijd op een moment dat die bij ons wel valt. Maar 1-1 is gewoon een behoorlijk resultaat tegen een goed Papendrecht”, sloot Kraaijbeek af.

Strijdend Kethel Spaland pakt punt tegen Papendrecht

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws