vrijdag, 01 juli 2016 11:01

Stroomopwaarts MVS bestaat 1 jaar

Schiedam - Vandaag, vrijdag 1 juli is een feestelijke dag voor Stroomopwaarts MVS. Een jaar geleden startte het regionale participatiebedrijf met de onthulling van het logo en de aankondiging dat de voormalige afdelingen sociale zaken/werk en inkomen en de sociale werkvoorzieningen van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam de krachten bundelen.

Met als belangrijkste doel; het ondersteunen van mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken om deel te nemen aan de samenleving. Zodat zij niet onnodig aan de kant staan.

De lat is vanaf het begin aan hoog gelegd. “Niemand kan om Stroomopwaarts heen. Het is een prachtbedrijf met enorm veel mogelijkheden. We staan klaar voor de hele regio”, verklaarde Desiree Curfs, directeur Stroomopwaarts MVS vol vertrouwen bij de feestelijke start. "Sinds die tijd hebben wij ons samen met partners in de regio ingezet om te werken aan onze gezamenlijke doelen. Met de eerste mooie resultaten, maar ook flinke uitdagingen waar we de komende tijd nog volop mee aan de slag gaan. En, daarbij kunnen wij alle hulp gebruiken, net als de inwoners waar wij voor staan. Daarom zoeken wij de samenwerking met iedereen die bij kan dragen, bijvoorbeeld met ondernemers die werk kunnen bieden waar wij de kandidaten, dienstverlening en productiecapaciteit aan kunnen koppelen."

Stroomopwaarts MVS bestaat 1 jaar

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws