donderdag, 29 september 2016 20:53

Studio Kom Maar Op voor Prinses Beatrix Spierfonds vanuit PopUpTv Studio Broersveld

Schiedam - De Studio Kom Maar Op! is op zaterdag 1 en woensdag 5 oktober te bezoeken bij PopUpTv aan het Broersveld 31. Wie een donatie wil storten op rekening van het Prinses Beatrix Spierfonds is van harte welkom. De live-uitzendingen vinden plaats op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom!

Met de actie Studio Kom Maar Op! zamelen vv Kethel Spaland, handbalvereniging Ventura en Ballet- en dansstudio Schiedam Vlaardingen geld in voor een goed doel: het Prinses Beatrix Spierfonds. Want iedereen moet kunnen bewegen, vinden de sportclubs. Zij betrekken vanaf zaterdag 8 oktober een modern sportcomplex op het Sportpark Willem-Alexander.

Vanuit alle geledingen van de Schiedamse samenleving wordt de komende week geld ingezameld onder het motto ‘Kom Maar Op!’. Met onder andere sponsorlopen en clinics hopen de sportclubs een mooi bedrag op te halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Met de opening van Sportpark Willem-Alexander sluit de gemeente Schiedam de Beweeg- en Sportzomer Kom Maar Op! af. Met allerlei activiteiten heeft de gemeente tijdens de zomermaanden zo veel mogelijk Schiedammers in alle leeftijdscategorieën gestimuleerd om te bewegen en te sporten. Op zaterdag 8 oktober zendt Studio Kom Maar Op! ook live uit vanaf het sportpark.

Tijdens de openingsdag wordt een cheque overhandigd met het ingezamelde bedrag aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Eventuele informatie is verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Studio Kom Maar Op voor Prinses Beatrix Spierfonds vanuit PopUpTv Studio Broersveld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws