zondag, 11 januari 2015 15:56

SuikerZoet en Stolpersteine genomineerd voor Valentijnsprijs D66

De organisatie van het Suikerzoet Filmfestival en de Stichting Stolpersteine Schiedam zijn genomineerd voor de D66 Valentijnsprijs 2015.
D66 kent de Valentijnsprijs jaarlijks toe aan mensen of organisaties in Schiedam, die door eigen initiatieven of inzet een positieve bijdrage hebben geleverd aan de samenleving. Deze mensen verdienen het in het zonnetje gezet te worden. Vorig jaar won PopUpTv deze prijs.

Het SuikerZoet Filmfestival heeft al tien jaar lang een constante groei in bezoekers gekend en is uitgegroeid tot een vierdaags festijn, met duizenden belangstellenden van binnen en buiten Schiedam.

Stichting Stolpersteine Schiedam houdt de herinnering aan de holocaust heel tastbaar levend, door herdenkingsstenen te plaatsen voor de huizen van in de Tweede Wereldoorlog weggevoerde Schiedammers.

Schiedammers die vinden dat een plaatsgenoot of lokale organisatie ook in aanmerking komt voor de Valentijnsprijs, kunnen hun nominatie (met onderbouwing) nog tot en met 31 januari aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De prijswinnaar wordt door D66 Schiedam op 14 februari a.s. bekendgemaakt.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws