zaterdag, 14 februari 2015 22:07

Suikerzoet Filmfestival wint D66 Valentijnprijs

Op zaterdag 14 februari 2015 zijn Edwin Spek, het bestuur en de vrijwilligers van het Suikerzoet Filmfestival onderscheiden met de Schiedamse D66 Valentijnprijs!! De leden van D66 zelf hebben op het festival gestemd. Edwin Spek, initiatiefnemer, trekker en projectmanager van Suikerzoet Filmfestival mocht een oorkonde en een geweldige taart in ontvangst nemen.

Fractievoorzitter Marcel Bregman maakte de uitslag vandaag bekend in het Wennekerpand. Hij sprak daarbij tevens de enorme waardering uit aan Rob Holmer voor de Stichting Stolpersteine, die eveneens in de race was voor de D66 Valentijnsprijs. Niet alleen Rob ontving een mooie bos bloemen. Ook de kleine Mira, de dochter van Edwin Spek, werd verwend met een bos bloemen omdat zij altijd jarig is als Suikerzoet speelt. Haar vader Edwin is altijd heel druk met het filmfestival bezig en daardoor mist ze altijd haar vader op haar verjaardag.

De oorkonde luidt: "De 6e Valentijnsprijs van D66 Schiedam is op 14 februari 2015 uitgereikt aan initiatiefnemers, bestuur en vrijwilligers van het Suikerzoet Filmfestival.

Mede ter ere van het 10-jarig bestaan van het grootste gratis filmfestival van Nederland wil D66 zijn waardering uitspreken voor het duidelijke enthousiasme waarmee dit evenement wordt georganiseerd.

De jaarlijkse groei van het aantal locaties, het aantal films, de steeds verrassende toevoegingen zoals de Rode Loper Avond en de Roze Gaynight, de Kindermiddag, de Dancenight en de Afterparty staan garant voor een toenemende belangstelling vanuit de eigen stad maar ook voor een gestage groei van het aantal bezoekers dat speciaal voor dit festival naar Schiedam afreist.

Wij zijn jullie zeer erkentelijk voor het feit dat het laatste weekend van november de dagen zijn waarnaar door velen toegeleefd wordt en we spreken de hoop uit dat we met elkaar nog lang van dit feest mogen blijven genieten.

Hartelijk dank en gefeliciteerd! Leden, bestuur en fractie van D66 Schiedam".

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws