maandag, 31 juli 2017 22:22

Sunday in the City met Istvan Ouborg

Schiedam - Aanstaande zondagmiddag 6 augustus vindt van 14 tot 17 uur opnieuw Sunday in the City plaats, dé zomerse ontmoeting voor alle Schiedamse centrumbewoners en bezoekers in de tuin van de Grote of Sint Janskerk (ingang Lange Kerkstraat). Na enige seizoenen afwezigheid is deze zomeractiviteit weer helemaal terug op elke eerste zondag van de maand in het centrum van Schiedam.

De live muziek wordt deze keer verzorgd door de Schiedamse singer/songwriter Istvan Ouborg.

Deze zanger/gitarist/songwriter heeft faam gemaakt onder de artiestennaam Stain en is gespecialiseerd in het spelen van akoestische songs. Live komt hij verrassend uit de hoek omdat hij met meerstemmige zang zijn sound een oppepper geeft. Met repertoire van toen tot nu speelt deze zanger/gitarist voor jong en oud: Engels- en Nederlandstalige covers en eigen werk.
Als zanger, gitarist en songwriter heeft Schiedammer Istvan Ouborg ruim 25 jaar ervaring en daarbij ook een groot netwerk van muzikanten opgebouwd. Solist Stain vult zijn sound aan met contrabas, saxofoon, piano en/of gitaar, waarbij hij samenwerkt met professionele muzikanten die dezelfde liefde hebben voor het vak als hijzelf.

Het tegenover de locatie gelegen Zaal Beatrix verzorgt de drankjes en hapjes. Daar zijn voor bezoekers ook de toiletten beschikbaar.

Ook de eerste zondag van september en oktober vindt Sunday in the City dit jaar plaats op dezelfde locatie en tijden.

Voor een voorproefje: https://popuptv.nl/video/popuptv-studio-kom-maar-op-optredens-stain

 

Sunday in the City met Istvan Ouborg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws