maandag, 22 juni 2015 07:46

SV & HV Schiedam maakt pas op de plaats

waterwegsport

Door: Elijah Valk

SV & HV Schiedam speelde vandaag een heuse topper. De huidige nummer drie speelde vanmiddag thuis tegen de nummer twee, Tex Town Tigers. Helaas, maar overigens wel zeer terecht verloren de Schiedammers met 2-12.

Dat de tegenstander uit Enschede een maatje te groot was, kwam pas na de 2de inning tot uiting. De Schiedammers namen kort daarvoor nog brutaal de leiding door een prima hit van Sander Bol. Het was één van de weinige oplevingen van de Schiedammers deze middag. Door veel veldfouten en te weinig hits zorgde er voor dat de nederlaag voor niemand een verrassing was. Ook de drie werpers (Mitchell Berghmans, Dimitri Kwetsie en Stefan Droog), die Leo het veld instuurde konden totaal geen vuist maken.

Door deze nederlaag haakt SV & HV Schiedam voorlopig voor de titel. Waterwegsport sprak kort met coach Leo Voogd. "Vandaag zijn we op alle fronten overklast, een zeer terechte nederlaag dus. We speelden vandaag verreweg onze slechtste wedstrijd van het seizoen, tegen een goede ploeg. Uitslag is dik verdient en niet eens geflatteerd. Het was vandaag een collectieve offday van de hele ploeg", sloot Leo Voogd af.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws