zaterdag, 23 mei 2015 15:39

SV & HV Schiedam verliest topper

waterwegsport

SV & HV Schiedam heeft gisteren zijn tweede nederlaag van het seizoen geleden. In Bussum werd tegen HCAW 2 met 10-2 verloren. de Schiedammers zijn door dit resultaat gezakt naar de derde plaat.

Tot aan de zevende inning konden de Schiedamse formatie van Leo Voogd mee met het niveau van de koploper Getuige de 1-1 stand op dat moment. Zowel de werper van SV & HV Schiedam, Stefan Droog als die van de tegenstander, Jeroen Hubert speelden beide een uitstekende wedstrijd.

Nadat werper Stefan Droog vervangen moest worden, behaalden HCAW enkele raken klappen, doordat ook de verdediging van de Schiedammers enkele foutjes toeliet liep de thuisploeg naar een ietwat geflatteerd, maar wel verdiende overwinning.

Jim vd Bosch die gisteren een zeer goede wedstrijd speelde, omdat hij naast een prima slaggemiddelde (net zoals Leon Korpel) ook tot twee maal toe een honk wist te stelen

De eerstvolgende wedstrijd van de Schiedammers is op zondag 31 mei, wanneer de Cardinals naar Schiedam komen. De wedstrijd zal dan om 14:00 uur starten.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws